Hoppa till sidans innehåll

Att läsa till klubbdagen

07 NOV 2018 19:48
Om du vill förbereda dig för framtidsdiskussionen på klubbdagen 17 nov så finns det ett antal dokument att läsa. Har du inte tillfälle att komma på klubbdagen – läs då i stället dokumenten. Se länkarna nedan.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2018 19:48

Inbjudan

FRAMTIDENS VO heter det dokument vi kommer att arbeta med. Där finns förslag till verksamhetsidé, vision, och målbild (Fyra lag på 25-mannastaffetten 2023 och Smålands största klubb på Lidingöloppet samma år). Rubriken Värdegrund ska vi fylla i på klubbdagen. I dokumentet finns också idéer om hur vi ska nå dit.

Ett förslag till Organisationsplan finns också. Där har Framtidsgruppen gjort ett försök att beskriva hur VO kan organisera verksamheten i framtiden. Till den finns kopplad en skiss till Organisationsschema

Till grund för organisationsschemat ligger en Funktionsbeskrivning där de olika kommittéerna och andra funktioner i klubben beskrivs. Det är ett arbetsdokument som behöver diskuteras ingående innan vi går till beslut på årsmötet i början av 2019. Alla är välkomna med synpunkter.

Förslagen är framtagna av Framtidsgruppen som består av Kenth Carlsson, Camilla Matanovic, Martina Sinai och Lennart Sturesson.

Skribent: Lennart Sturesson
Epost: Adressen Gömd

Tjust 2-dagars

 

Skidspår vid Karstorp - VO

 

EventorBanner160x38_3

 

Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

Resultat och

anmälningsläget

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 0490-30760
E-post: This is a mailto link

Se all info