Hoppa till sidans innehåll

Besök från IKHP och vintercup på Lysingsbadet

20 JAN 2019 18:23
I helgen har vi haft besök av ca 40 IKHP-löpare som tränat på våra kartor i och kring Västervik och idag söndag var det Vintercup-premiär på Lysingsbadet med 75 deltagare.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2019 18:23

I fredags kväll fick vi besök från Huskvarna när IKHP inledde sitt helgläger på våra nya träningspaket. Övningarna i Gäddeglo, Ytterhult, Vassbäck samt Lysingsbadet fick besök av nästa 40 orienterare som i snöfria marker och solsken kunde njuta av terrängen. Kenth Carlsson och Hotell Fängelset stod som värd för utmärkt, lägeranpassat boende.

IKHP-löpare i skogarma utanför Ytterhult.

Och idag var det alltså vintercupspremiär på sprintkartan över Resorten. 75 orienterare deltog och genomförde banor från Mini till Lång. En lite annorlunda vintercup med masstart och med fyra olika slingor som spridningsmetod.

Resultat från dagens vintercup finns här.

Redan nu på torsdag är det dags för nästa klubb att besöka Västervik för träning när Malungs OK Skogsmårdarna kommer hit. En av landets bästa stafettklubbar med landslagsmannen William Lind i spetsen. Det kommer finns möjlighet att delta med på något pass under helgen, mer info kommer om det.

Malungs OK

Skribent: Lena Eliasson-Lööf
Epost: This is a mailto link

 Hittaut Västervik

 

Skidspår vid Karstorp - VO

 

Tjust 2-dagars

  

EventorBanner160x38_3

 Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

 Resultat och

anmälningsläget

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 049030760
E-post: This is a mailto link

Se all info