Hoppa till sidans innehåll

Klart för O-Ringen i Oskarshamn

2018-04-10 21:48
Nu är det klart att O-Ringen Smålandskusten 2022 arrangeras med Oskarshamn som centralort. Västerviks OK är en av de 19 arrangerande föreningarna.
  • Uppdaterad: 2018-04-10 21:51

Västerviks OK, Ankarsrums OK och Gamleby OK var med bland de 19 föreningar som idag den 10 april tecknade avtal om att arrangera O-Ringen Smålandskusten i Oskarshamn 2022. De ingår nu i ett föreningsråd som representerar de arrangerande föreningarna. Camilla Matanovic kommer att bli VO:s representant i föreningsrådet.

En av de första uppgifterna blir att planera för vilka arenor som ska användas. Det finns en tanke att tre etapper ska kunna genomföras inom räckhåll för O-Ringenstaden i Döderhultsdalen alldeles utanför Oskarshamns stad. VO och de övriga Tjustklubbarna har siktat in sig på att försöka få två etapper till kommunen, närmare bestämt i trakten av Blankaholm. Men det blir i konkurrens av Målilla.

En andra uppgift för föreningsrådet är att delta i rekryteringen av en generalsekreterare för arrangemanget, vilket ska ske under 2018. Generalsekreteraren ska börja sitt jobb 1 april 2019, och därefter kommer huvudfunktionärer att rekryteras bland arrangörsklubbarna.

Det här känns spännande, så rikta redan nu in er på att delta som funktionär inför och under O-Ringen 2022.

SOK Viljan i Oskarshamn, som har varit ledande i förarbetet, har lagt upp en sida med O-Ringen-information på sin webbplats. Därifrån hittar ni bl a till pressbevakningen av evenemanget.

Information mm på SOK Viljans hemsida.

 

Lennart Sturesson

Skribent: Thomas Almqvist
Epost: Adressen Gömd

Tjust 2-dagars

 

Skidspår vid Karstorp - VO

 

EventorBanner160x38_3

 

Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

Resultat och

anmälningsläget

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 0490-30760
E-post: This is a mailto link

Se all info