Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer valda

07 NOV 2019 21:31
På höstmötet 6 november valdes kommittéer och med flera nya ledamöter innebär det en föryngring. Medlemsavgift för 2020 fastställdes med en liten höjning för barn, vilket gör att det nästa år blir gynnsammare att satsa på familjemedlemskap.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 21:31

Höstmötet är en nyhet i VO:s organisation efter stadgeändringarna på årsmötet i våras. Tanken är att eftersom mycket av klubbarbetet bedrivs genom kommittéerna, så ska dom kunna komma igång med planering av nästa års verksamhet under vintermånaderna, innan vårsäsongen börjar. Ett 20-tal medlemmar hade slutit upp och deltog engagerat i diskussioner och planering.

Sammansättningen av de nya kommittéerna finns under fliken Föreningen här på hemsidan. Alla kommittéerna finns också i detta dokument.

Medlemsavgifterna 2020 blir så här:

Stödjande medlem             200 kr

Vuxen                                 400 kr

Ungdom upp till 20 år        300 kr

Familj på samma adress     900 kr.

Du kommer att få ett meddelande om medlemsavgiften i början av 2020.

Så var det information och diskussion i en rad frågor om vad som är på gång i klubben nu och i framtiden.

Om Hittaut som har blivit en stor framgång – läs mer om det på VO:s Facebooksida. Förberedelserna för 2020 är i full gång och där uppmanas alla medlemmar att engagera sina arbetsgivare att delta i företagsutmaningen eller att köpa en annons på kartan.

Samarbetet mellan orienteringsklubbarna i kommunen har bedrivits informellt inom Tjustalliansen. Nu satsar vi tillsammans på att ut veckla orienteringen och arrangemang i kommunen med nya kartor, utveckling av Tjust 2-dagars och marknadsföring av orientering i Tjust. Därför bildas en samarbetsförening, Tjustalliansen Orientering. Mer information om den kommer efter det konstituerande möte som hålls den 13 november.

År 2020 kommer att innebära en rad arrangemang, stora och små. Till de större hör en orienteringshelg 4-5 april med arena vid Karstorp för SM i ultralång distans och DM i sprint och sprintstafett. Vi räknar med sammanlagt bortåt 1000 deltagare, varibland Tove. Alexandersson och Gustav Bergman säkert kommer att finnas. Fin orienteringsterräng och tuffa banor norr om Verkebäcksviken kommer att locka.

Projektledare är Jakob Lööf och huvudfunktionärer är utsedda. I klubblokalen finns listor där du kan anteckna vad du vill jobba med i helgen (en lista för ultra-SM och en för sprint-DM)

Senare under året kommer Skärgårdsloppet på nationaldagen, Tjust 2-dagars i början av juli och VO-joggen i september, arrangemang som återkommer varje år. Tjust 2-dagars kommer i år att samarrangeras av alla Tjustklubbarna, och det är VO som kommer att stå för kartor och arena.

Skribent: Lennart Sturesson
Epost: Adressen Gömd

 

Hittaut Västervik

  

VOs Facebook

 

 EventorBanner160x38_3

 

  Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

 Resultat och anmälningsläget

 

Skidspår vid Karstorp - VO

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 049030760
E-post: This is a mailto link

Se all info