Hoppa till sidans innehåll

På gång i veckan

2018-04-23 14:50
Imorgon tisdag 24/4 släpps Hittaut och det blir spännande att se om vi ut Västerviksborna i skogen! På torsdag är det Upplev Friluftsliv med orientering och klättring vid Utsikten på Västervik Resort, kl. 16-19. Kom och prova-på.
  • Uppdaterad: 2018-04-23 19:52

Några i VO var iväg till Åtvidaberg och tävlade i helgen, på klassiska orienteringsmarker där VM 1968 gick. Grattis till Kent Granqvist som tog hem H65-klassen!

I helgen som kommer är det tävling i Målilla för den som är intresserad: anmälan här

Upplev Friluftsliv arrangeras av VO ihop med Klätterklubben. Detta får vi en ekonomisk ersättning för och därför är det viktigt att vi hjälps åt och ställer upp med arbetsinsatser. Hör av er snarast om ni kan hjälpa till och det går bra med delar av tillfällen också. Om alla gör lite så blir det mycket gjort =). Info om arrangörsinsatser hittar ni här.

Sprid Hittaut och få igång vänner och arbetskamrater. Bara att ladda ner appen och börja registrera checkpoints! 

Onsdagstekniken är ute i Marsbäcken. Vägen mot Gäddeglo (förbi MC-klubben och fortsätta tills man ser starten, alternativt förbi Marsbäckens vandrarhem och höger i T-korset). Fri starttid 17.45 - 18.45 Exakta banlängder och mer info finns här. Anmäl er via mejl eller på lapp i stugan tisdag kväll. Förra veckan var det 23 deltagare på onsdagsträningen!

Skribent: Lena Eliasson-Lööf
Epost: This is a mailto link

Tjust 2-dagars

 

Skidspår vid Karstorp - VO

 

EventorBanner160x38_3

 

Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

Resultat och

anmälningsläget

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 0490-30760
E-post: This is a mailto link

Se all info