Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet

19 MAR 2019 06:17
Den 13 mars hölls VO:s årsmöte. En rad viktiga dokument för klubben fastställdes: Policydokumentet Framtidens VO, nya stadgar och organisationsplan. Ny i styrelsen blev Johan Stark.
  • Skapad: 19 MAR 2019 06:17

Årsmötet fastställde också nya medlemsavgifter, där en ny medlemskategori infördes, stödjande medlem, med en medlemsavgift på 200 kr, medan avgiften för vuxna blir 400, för ungdom 200 kr och max 900 kr för familj. Avisering av medlemsavgifterna sker med e-post och vi hoppas det ska fungera bra för alla (medlemsavi).

Den största förändringen i stadgarna och organisationen är att ett höstmöte införs och som tar över vissa uppgifter från årsmötet. Höstmötet,som ska hållas senast i november, väljer kommittéer och fastställer medlemsavgifterna för kommande verksamhetsår. Kommittéerna börjar sitt arbete direkt och utarbetar verksamhetsplan och budget för det kommande året (tillsamans med den avgående kommittén). Styrelsen fastställer arbetsordning för styrelsearbetet och instruktioner för kommittéerna i samverkan med dessa.

Enligt de nya stadgarna ska styrelsen själv utse vice ordförande, sekreterare och kassör. Under fliken Föreningen finns ledamöterna i styrelse och kommittéer.

Den nya datalagen har skrivits in i stadgarna. Det betyder att medlemskap innebär att man samtycker till att föreningen behandlar de grundläggande personuppgifter som behövs för att föreningen ska fungera.

Som avslutning på årsmötet avtackades ett antal medlemmar som lämnar sina poster: Monica Marmelid som styrelsesuppleant, Marie Pettersson som revisor, Rolf Johansson som ordförande i Tränings- & ungdomskommittén, Lotta Lidman Almqvist som ledamot i tävlingskommittén, Karin Bergquist som ledamot i trivselkommittén, Anders Pettersson som dataansvarig och Ann-Katrin Johansson som LOK-stödsansvarig.

Skribent: Lennart Sturesson
Epost: Adressen Gömd

 

Hittaut Västervik

Tjust 2-dagars

EventorBanner160x38_3

 Klicka på mig för att kolla resultat och anmälningsläget till tävlingar

Resultat och anmälningsläget

Skidspår vid Karstorp - VO

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 049030760
E-post: This is a mailto link

Se all info