Hoppa till sidans innehåll

Förstärkta allmänna råd Covid-19 - så här påverkas VOs verksamhet

14 NOV 2020 09:15
  • Uppdaterad: 14 NOV 2020 09:15

På grund av förstärkta allmänna råd i Kalmar län med anledning av smittspridningen av Covid-19 har vi i Västerviks OK beslutat att anpassa all organiserad verksamhet för vuxna från 10 november och till och med 8 december eller till nya direktiv kommer.

Att träna är så klart bra så det ska vi fortsätta med men mer på egen hand!

Vi kommer att försöka erbjuda varje planerat pass som en möjlighet att träna enskilt genom att själv kunna skriva ut kartor och springa när man själv vill. Det gäller orienteringsträningen på onsdagar, våra träningspaket samt vuxenintervallträningen på onsdagar. Information kommer att publiceras inför varje programpunkt på hemsida och Facebook.

 

Träningar för ungdomar födda 05 och senare kommer att upprätthållas:

Martina och Ella tar emot ungdomarna vid måndagsträningen i gymnastiksalen på Lidhemsskolan. Föräldrarna lämnar barnen vid dörren och får gärna ta en individuell träningsrunda utomhus innan barnen hämtas.

 Johan och Christophe tar emot ungdomarna varannan onsdag utomhus vid VO för löpträning. Aktuell vuxenintervallträning kan man läsa om på facebook eller hemsidan och genomföra den enskilt.

 Gunnebo OK tar över AOK:s inställda nattcup och genomför den som ”Veckans bana” vilken kan springas under en veckas tid. Karta i pdf-format skickas till Tjustklubbarna från Jakob Lööf för egen utskrift. Livelox kommer att finnas.

 VO tar över AOK:s vintercup 29 november och genomför den som ”veckans bana” med 3 banalternativ som kan springas under en veckas tid. Karta i pdf-format skickas till Tjustklubbarna från Jakob Lööf för egen utskrift. Livelox kommer att finnas.

 /Styrelsen i Västerviks OK

 

 

 

 

Skribent: Jakob Lööf
Epost: Adressen Gömd

Hittaut Västervik

VOs Facebook

 EventorBanner160x38_3

VO logga 

Resultat och anmälningsläget

10mila-slogan

O-Ringen 2023

Skidspår vid Karstorp - VO

 

Postadress:
Västerviks OK - Orientering
Västerviks OK, Vassbäcksvägen 2
59332 Västervik

Kontakt:
Tel: 049030760
E-post: This is a mailto link

Se all info


Ackordera länk