Medlemskap i VO

Lite information för Dig som vill bli medlem i Västerviks OK (VO), men även för dig som redan är medlem och vill uppdatera dig på årets (2021) nyheter.

Västerviks OK är ansluten till

• Svenska Orienteringsförbundet
  • Svenska Friidrottsförbundet
  • Svenska Skidförbundet.

VO strävar efter att vara en klubb för alla, dvs ungdom, bredd och elit. Under 2021 har första stegen mot en elitverksamhet inletts med ett antal nya orienterare på elitnivå som bidragit till att vi nått fina placerinag på Venla/Jukola, SM och Smålandskavlen.

Även om orientering är huvudsporten så börjar också löparna märkas och löpgruppen har träningar varje  onsdagkväll.

Snötillgången är en förutsättning för mer aktiv skidåkning men det räcker med ett tunt täcke på fotbollsplanerna så rycker spårgruppen ut.

• Om Du vill bli medlem kontakta VO's kansli tfn 0490-307 60 eller

e-post This is a mailto link eller gå in på

länken Medlemsansökan.

Läs gärna mer om klubben i Välkommen till Västerviks OK och Föräldrainfo om VO

Aktiviteter uppdateras kontinuerligt via hemsidan www.vasterviksok.se eller Facebook (följ länken till höger).

Uppdaterad: 11 SEP 2018 07:23 Skribent: Lennart Sturesson

Postadress: