Medlemsavgifter

Vuxen                                            400 kr

Barn och ungdom (– 20 år)           300 kr

Familj                                            900 kr

”Stödjande medlem”, med en lägre avgift, är tänkt för medlemmar som vill stötta föreningen men som inte deltar i tränings- eller tävlingsaktiviteter.

En familj består av max två vuxna medlemmar och fritt antal barn/ungdom upp till 20 år.

Betald avgift innebär att VO betalar anmälningsavgifter upp till 150 kr per tävling för vuxna och 80 kr för ungdom. Efteranmälningsavgift och avgift för utebliven tävling betalas av medlemmen. Denna subvention gäller för orientering, löpning och skidor. Betalning av medlemsavgift måste göras innan du deltar i en tävling.

Reseersättning utgår som tidigare för tävlingar vid längre resor och samåkning. Se resereglementet.

Nytt för i år är också att vi inte skickar individuella fakturor utan en medlemsavi per familj, där ni själva får välja de avgifter ni ska betala. Medlemsavin går med epost till dem som angett sådan till medlemsregistret, övriga får pappersfaktura. Om du skickar avgiften via internetbank och inte får plats med alla uppgifter så skicka gärna epost till This is a mailto link med uppgift om för vilka summan gäller – eller skicka en inbetalning per medlem.

Det går också att ansöka om medlemskap via länken Medlemsansökan.

Uppdaterad: 15 APR 2019 15:51 Skribent: Lennart Sturesson

Hittaut Västervik